Iza fudbalera Borca je još jedna uspješna sezona! Drugo mjesto u Premijer ligi BiH obezbjedilo je novi izlazak na evropsku scenu, a u vitrine Trofejne sale na Gradskom stadionu vraćen je i pehar Kupa Republike Srpske poslije 11 godina. Iako je do kraja sezone ostalo još dva zvanična meča, prvenstveni sa Slogom u Doboju, te finale Kupa grada sa Krupom, u Borcu polako preslaguju ekipu i spremaju respektabilan sastav, koji bi trebao napraviti iskorak u novoj sezoni.

A, prvo pojačanje biće povratak Srđana Grahovca!

Neumorni vezista vratiće se u Banjaluku poslije devet godina internacionalne karijere! Igrao je Grahovac u bečkom Rapidu, Astani, potom Rijeci, a posljednju godinu proveo je u Turskoj, u sastavu Rizespora. Svakako da je najbolji utisak ostavio u Austriji, gdje je u dresu Rapida bio punih šest sezona, dajući značajan doprinos uspjesima ovog kluba, na domaćoj, ali i međunarodnoj sceni.

S obzirom da je Grahovcu tek 30 godina, nema sumnje da će još i te kako moći igrati na vrhunskom nivou, i biti uzdanica Borca u godinama koje slijede…..