Vezni fudbaler Damjan Krajišnik se nakon 12 godina vraća u Radnik!

Igrač je svoju karijeru počeo u Bijeljini, odakle je kao tinejdžer otišao u Partizan Nakon Partizana bio je u Sarajevu, Podrinju, Zvijezdi 09 te danskom Nestved.

Poslije toga, slijedi igranje u Srbiji za Mladost Lučane, Metalac, Radnički, te Železničar iz Pančeva. Posljednji tim za koji je naastupao je Lokomotiv Taškenta.

-Impresioniran sam lijepim riječima. Velika mi je želja da se pokažem u pravom svjetlu na stadionu gdje sam počeo karijeru, jer klub i ovaj grad zaslužuju puno više. Naravno bilo je interesovanja drugih klubova ali poziv od kuće se ne odbija. Ova priča i vizija koju ima uprava je veoma dobra za sve u klubu i gradu jer zbog te vizije sam i došao. Nadam se da ću biti dobro pojačanje. Daću sve da se dokazuješ u pravom svjetlu. Vraćam se sa punom entuzijazma da dignemo klub na viši nivo jer to on sigurno zaslužuje – rekao je Krajišnik na predstavljanju.

Predsjednik kluba Nedeljko Ćorić ističe da je želja svih bila da se sjajni igrač vrati u svoj klub.

-Drago nam je što dolazi naše dijete, igrač vrhunskih sportskih i ljudskih kvaliteta. Nadam se da ćemo zajedno da krenemo u nove pobjede. Rekao sam da nam nije cilj samo opstanak već i Evropa. Kada će se to ostvariti vidjećemo idemo korak po korak. Znamo kakve su nam mogućnosti i kakva nas liga očekuje naredne sezone te da ispadaju četiri ekipe. Želimo da budemo sigurni u narednom prvenstvu i biće još pojačanja kako bi to ostvarili – rekao je Ćorić.

Radnik je za sad još doveo lijevog beka Eldara Sivca iz Čelika, golmana Filipa Samurovića, štopera Jovana Vladimira Pavlovića, te veznjaka Inđije Miroslava Maričića.