Duel gradiških ligaša u Krupi na Vrbasu na terenu s vještačkom travom, prvoligaša Kozare i drugoligaša Dubrava, sasvim očekivano je otišo na stranu jačeg, iskusnijeg sasatava kojeg sa klupe vodi Igor Janković (3:0). Strijelci za “crveno – bijele” bili su Lolić (2) i Novaković, i to u drugom poluvremenu su postignuti svi golovi, a Dubrave koje sa klupe vodi Stojan Timarac u prvih 45 minuta pružili su snažan otpor renomiranim komšijama.

Igor Janković je i ovaj put kombinovao, izveo na teren dva sastava po jedno poluvrijeme. Utakmicu su počeli: Modić, Raspudić, Kondić, Petrović, Bunić, Kukavica, Maksimović, Šakić, Kukić, Glišić, Jandrić. U nastavku su zaigrali: Dončić, Ostojić, Paštar, Komljenović, Glišić, Stjepanović, Lolić, Kumić, Novaković, Đurić, Popović, Gavrić.

S druge strane Dubrave su nastupile u sledećem sastavu: Vasić, Radosavac, Milaković, Hadžialagić, Pilipović, E. Demo, S. Glišić, Tatić, Jalić, Njezić, Perić.  Još su igrali: Miljković, Pucarević, Velagić, D. Glišić, D. Kvrgić, Plavotić, Vukajlović. 

Kozara seriju prijateljskih utakmica nastavlja u srijedu, takođe u Krupi na Vrbasu, kada će im rival biti kombinovani tim premijerligaša Krupe. ovaj susret igra se od 14 časova.