Drina je zaigrala dobro i u sigurnoj igri u oba poluvremana savladana je Kozaru iz Gradiške (2:0) koja je za njih uvijek bila neugodan rival. Odbrambeni igrači bili su strijelci i to kapiten Ćulum i Tvrdišić. Prvo je u 28. minutu nakon kornera Ćulum zahvatio loptu u petercu i poslao je iza leđa Modića za vođstvo Drine od 1:0, da bi konačan rezultat u 58. minutu postavio Tvrdišić, koji poslije odličnog centaršuta Tadića, posprema loptu u mrežu za konačnih 2:0.

Zvorničani su se probojavali rivala, ali pobijedom su uhvatili priključak sa gornjim dijelom tabele.                                     

DRINA (Z) – KOZARA 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Ćulum (28), 2:0 Tvrdišić (58). Stadion: Gradski. Gledalaca: 200. Sudija: Marko Domazet. Pomoćnici: Nemanja Vujadin (oba iz Istočnog Sarajeva) i Stefan Đurić (Višegrad). Delegat: Dragan Ćibić (Banjaluka). Kontrolor: Dejan Radiša (Banjaluka). Žuti kartoni: Tvrdišić (Drina), Veljkić (Kozara).

Drina (Z): Ružić,TvrdišIć, Ćulum, Tadić (od 88. Ristanić), Rakić (od 83. Gavrović), Marković, Šarčević (od 88. Alić), Stanišić, Jokić, Knežević (od 83. Damjanović), Andrić (od 88. Erić).

Kozara: Modić, S. Veljkić, Bobić, Hamzić, Lolić, Matić (od 52. Đurić), Malbašić, Govedarica (od 82. Pejić), D. Veljkić( od  52. Pepić), Šikanić, Runić.

                                                       Mijodrag Jakovljević