Iako je otišao u fudbalsku istoriju, nedavnim razrješenjem, Mile Kovačević, još neko vrijeme biće “vruća” tema, prije svega disciplinskih organa FSRS, saznaje naš portal!

Pored Kovačevića, odbranu će pripremati i još uvijek aktuelni generalni sekretar Goran Ćejić, a prema našim saznanjima suoćiće se sa brojnim prijavama sportskih radnika, klubova i asocijacija!

Pored tih prijava na teret im se stavlja i zloupotreba, odnosno “sakrivanje” krivičnih prijava protiv ovog dvojca, koje su uredno gurali pod tepih, pogotovo u poslednjih nekoliko mjeseci.

Prema našim saznanjima, očekuju ih teške kazne, sasvim sigurno suspenzije, a neće biti iznenađenje, da budu i trajno uklonjeni ssa svih funkcija koje imaju veze sa fudbalom.

Na neki način, to je već nagovijestio i potpredsjednik Milorad O Lale, koji je dužnost generalnog sekretara povjerio Ognjenu Valjiću.

– Morali smo donijeti takvu odluku, jer se protiv Ćejića, koji je trenutno na bolovanju vodi disciplinski postupak za sve radnje u posljednja tri mjeseca, a vodi se i disciplinski postupak protiv dosadašnjeg predsjednika Mile Kovačevića, kao sportskog radnika –naglasio je Lale.

Mač kojim su godinama sjekli glave, na neki način došao je i njima pod vrat.

Naš portal će uskoro objelodaniti spisak svih sportskih radnika koji su za vrijeme Mile Kovačevića suspendovani trajno, ili na dugogodišnje kazne. Taj broj pokazaće, da je Srpska bila “fudbalska Palestina”. Nažalost…….