U premijernom meču 23. kola na regionalnom Zapadu Partizan se pjevajući vratio za Kostajnicu iz Kneževa! Slavio je Partizan 2:3 i tako pretako na tabeli Progres za jedan bod, pa je trenutno na četvrtoj poziciji sa 34 boda. Junak susreta bio je golman Zoran Mrmi Mijić koji je činio čuda na golu i pored dva primljena pogotka! Zaustavio je barem 7-8 100 odstotni prilika napadačima Progresa, i tako svom timu omogučio da dođe do trijumfa. U prvom poluvremenu Stevo Kovačević je sa dva pogotka u rasponu od samo četiri minuta donio gostima veliku prednost,a Mijić je davao sigurnost na golu. Progres se vraća u igru preko Stojanovića, ali već u 71. minutu evrogolom Graonića iz slobodnog udarca Partizan je ponovo na +2. Miljan Budić vraća nadu Progresu, ređaju se prilike ali Mijić je nasavladiv pa bodovi odlaze za Kostajnicu….

PROGRES – PARTIZAN 2:3 (0:2)

Strijelci: 0:1 S. Kovačević (19), 2:0 S. Kovačević (23), 1:2 Stojanović (69), 1:3 Graonić (71), 2:3 M. Budić (76). Stadion: FK Progres. Gledalaca: 50. Sudija: Miloš Kovačević. Pomoćnici: Milan Garić i Mladen Stupar (svi iz Prijedora). Delegat: Željko Rodić (Kozarska Dubica). Žuti kartoni: Ljuboja (Progres), Risojević, Graonić (Partizan).

Progres: Laketić (od 27. Marković), Stojanović, Sa. Svjetlanović, Kulišić, Ljuboja, Marjanović, Bunić, Verić, M. Budić, Čelić, Sr. Svjetlanović (od 60. Barjaktarević).

Partizan: Mijić, Slijepčević, Grublješić, Majkić, Grbić, B. Delismajlović, Risojević, S. Kovačević, Knežević, A. Delismajlović, Graonić.