Fudbaleri Mladosti potvtdili su dobru partiju sa Lauša i protiv Gomjenica, pa izabranici trenera Branka Ponorca za sada imaju stoodstotan učinak uz pet primljenih golova, ali i sačuvane mreže! Goste iz Prijedora ispratili su sa tri lopte u mreži, a zanimljivo jeste da su sva tri pogotka postignuta u rasponu od 180 sekundi, između 35. i 38. minuta!

Mrežu Vasiljevića načeo je Jurić, koji na pas Đakovića pogađa suprotni ugao z 1:0. Da je raspoložen za igru Đaković je pokazao drugim majstorskim golom, kada je izašao na čuvara mreže Gomjenice i majsorski ga prebacio za 2:0. Samo što su krenuli sa centra gosti su morali to još jednom ponoviti! Jurić je napravio solo prodor i pogodio za konačnih 3:0!

Mogli su kotorvarošani postići još nekoliko pogodaka, ali očigledno da je visok rezultat uticao na to, da izostane koncentracija, ali i ovako zadovoljstvo u domaćem taboru bilo je vidljivo, jer pobjeda je ubjedljiva, i pogled sa vrha izuzetno privlačan,…

MLADOST (KV) – GOMJENICA 3:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Jurić (35), 2:0 Đaković (37), 3:0 Jurić (38). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 100. Sudija: Slaven Jelić (Teslić). Pomoćnici: Živko Marković (Banjaluka) i Vladan Todorović (Čelinac). Delegat: Jovica Kojić (Banjaluka). Žuti kartoni: Mijatović, Dragić (Gomjenica). Crveni karton: Darko Tadić (Gomjenica) u 86. minutu.

Mladost: Kutić, Bašić, Jurić (od 81. Pucarević), Vučenović, Hadžiselimović, Janković (od 51. A. Tepić), Kršić (od 30. Đaković), Radivojević, Mušanović, Đukić, Stupar.

Gomjenica: Vasiljević, Dragić, Tadić, Mijatović, Vasiljević, Torbica, Kreća, Davidović (od 83. Zorić), Radanović, Đurkić, Čorokalo (od 70. Knežević).