Ekipa “Tropika” osvojila je prvo mjesto na tradicionalnom zimskom turniru u malom fudbalu “Kotor Varoš 2024”, savladavši u finalu sastav “Geo-Narić” rezultatom 4:0.

U borbi za treće mjesto kotorvaroški “Veterani” su nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca nadvisili ekipu “SDS” Maslovare rezultatom 3:2.

Za najboljeg golmana turnira, koji je okupio 16 ekipa sa područja opštine Kotor Varoš, proglašen je Vladan Maksimović /”Geo-Narić”/, najbolji strijelac je Aleksandar Tepić /”Tropik”/, dok je epitet najboljeg igrača ponio član pobjedničke ekipe Lale Bašić.

-Nakon četiri godine uspjeli smo ponovo da osvojimo pehar namijenjen pobjedniku tradicionalnog zimskog turnira, koji je i ove godine okupio vrlo kvalitetne ekipe sa područja naše lokalne zajednice. Čestitao bih svim ekipama na fer i korektnoj igri i organizatorima na uloženom trudu – rekao je najbolji igrač turnira Lale Bašić.

Nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručili su članovi Organizacionog odbora turnira i predstavnici Opštinske uprave Kotor Varoš.