Goran Kotaran, prvotimac FSA, prekinuo je utakmicu 29. kola na regionalnom Zapadu između FSA Prijedor i Dubrava! Susret je prekinut u 52. minutu kod vodstva Dubrava od 1:0 i dosuđenim kaznenim udarcem za goste.

Nekada premijerligaški fudbaler Rudar Prijedora udario je glavom u predjelu nosa arbitra iz Banjaluke Nikolu Tadiću, nakon što je samo u tri minuta dva puta napravio prekršaj u svom šesnaestercu!

Prvi jedanaesterac dogodio se u 48. minutu, a drugi 51. minutu susreta, i u glavnoj ulozi u oba slučaja bio je Kotaran! To kao da mu nije bil odovoljno pa je nasrnuo i na igrača Dubrava kojeg je udario šakom u predjelu prsa, a kada je Tadić krenuo da mu pokaže crveni karton, nasrnuo je i na njega.

Nakon fizičkog napada na glavnog sudiju, Tadiću nije preostalo ništa drugo već da prekine meč, i tako najvjerovatnije odluči novog šampiona regije.

Zanimljivo jeste da je Kotaran već u trećem minutu susreta bez ikavog razloga pokušao vratiti loptu svom golmanu, ali tako traljavo da ju je dao direktno u noge napadaču Dubrava, koji je  tada promašio veliku priliku. Međutim, Kotaran se za sve iskupio u nastavku utakmice….