Aleksandar Kosorić vratio se u Fudbalski klub Romanija, koji će u nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske ući snažniji za jedno veliko fudbalsko ime i odličnog fudbalera i čovjeka

Ovo je otkrio načelnik Pala Boško Jugović na Instagramu.

-Uvjeren sam da će Kosorić biti ogromno pojačanje i to ne samo u igračkom smislu, već i kao fudbalski autoritet koji će biti sjajan vođa i primjer svojim mlađim saigračima kako se profesionalnim pristupom i vrijednim radom može napraviti vrhunska karijera – naveo je Jugović.

Imajući u vidu činjenicu da će Kosorić, koji je i magistar sporta i fizičke kulture i licencirani trener, raditi i sa omladinskim kategorijama u klubu, Jugović smatra da je njegov povratak u FK “Romanija”, i to u godini kada obilježava 90. godina postojanja, svojevrsna najava novog napretka fudbala na Palama.

-Tim više jer uskoro u saradnji sa FSRS postavljamo savremeni vještački teren koji će naš sportski kompleks svrstati u red najboljih u Srpskoj – naveo je Jugović.

Kosoriću je poželio dobrodošlicu i srećan i uspješan povratak kući, u svoje Pale i matični klub u kojem je napravio prve fudbalske korake.