Zanimljivo i odličnih šest ekipa je gostovalo u gradu na Ukrini!

Odličan susret Kort marketa protiv NVB Family i veoma teško ostvarena pobjeda od 3:1 iako su prnjavorčani vodili, promašili nekoliko šansi, ipak ekipa iz Banjaluke sa svojom igrom je uspjela da dođe teško do trijumfa. U drugom susretu nastupile su ekipa SU Drinić (pola ekipe KMF Policajac -pola Sloga G. Vakuf) protiv Obeliksa iz Kotor Varoša.

Odličan susret bez golova, a briljirao je Stanivuković na golu Drinića, koji je i u penalima riješio prolaz dalje. Treći susret vrhunski meč ekipa iz Beograda i Velenja (Slovenija) sa dosta muške igre, a bolji su bili beograđani koji su riješili susret u zadnjih pet minuta u svoju korist.

Prvi susret četvrtfinalne grupe seniora odličan, za Kort markete je stigao i reprezentativac BiH, Srđan Ivanković i osovina Srđo- Deko-Džomba je odigrala maestralno sa golmanom u protivničkom polju i zasluženo slavili sa 5:1. Drugi susret igrali su Drinić i Kort marketi gdje se Drinić odlično branio nekoliko puta promašili prazan gol, poluvrijeme 0:0 , da bi u drugom Kort marketi ipak ih slomili svojim stilom i savladali sa 4:0 i tako Kort marketi idu u polufinale.

Kod veterana u finale se plasirao Sportsko Udruženje Drinić Derventa.

Turnir se završava večeras, a očekuje se pravi spektakl na terenu derventske sportske dvorane. Sve ekipe najavile poječanja za sutrašnje okršaje, a ne zna se koje će biti zanimljivije. Možda ipak jači par je Dvorac Bejići prošlogodišnji osvajač protiv Kort marketa a i drugi par No1 parketi Novska protiv odlične Banja Mlječanice. 

Derventa je večeras epicentar futsal dešavanja i saznaćemo 20. pobjednika derventskog turnira a i proglašenje sportista grada Derventa će biti pred finalni susret.