Svjedoci smo vremena iza nas gdje nam se tok života preokrenuo nevjerovatnom brzinom od pojave virusa korona. Sve što nam je bilo nekad nezamislivo sad je postalo moguće i „normalno“. Naučili smo živjeti sa prisutnom pandemijom oko nas, a što je najvažnije u ovom vremenu smo osjetili šta znači zajedništvo i borba za zdravlje.

Od početka pandemije koja je zahvatila cijeli svijet, a posebno naš region kompanija Meridian pokazuje djelima da je uvijek uz svoj narod. U vidu humanitarnih aktivnosti i akcija zajedno sa svojim aktivistima i volonterima posjetili su mnoge gradove i opštine, uručili pomoć najugroženijim stanovnicima.

Aktivisti kompanije Meridian ističu da društvena odgovornost treba svima da bude prioritet. Ovim virusom ugroženi smo svi i odgovornost je na pojedincima i na poslovnim subjektima koji imaju mogućnost da pomognu svojim sugrađanima jer svi smo dio iste zajednice.

Iz kompanije Meridian poručuju da nastavljaju davati svoj doprinos dok god bude potrebe jer borba i dalje traje da bi se sačuvalo zdravlje i život ljudi jer to je jedino što nema cijenu.