U Etno Selu sve potaman! Barem fudbalski….Ambicije Zvijezde nikada veće, a rukovodstvo kluba zadovoljno trlja ruke.

– Cilj je da budemo jači nego do sada. naše sportske ambicije su da sa potencijalom koji imamo idemo ka višem rangu. Ne žurimo nigdje, znamo imena rivala, ni Rim nije izgrađen za tri dana, dakle nigdje ne žurimo. Imamo fantastične uslove u Etno selu Stanišići – rekao je Zlatko Krbanjević, sportski direktor Zvijezde 09.

U igračkom kadru bilo je promjna, a trener Srđan Šušić naglašava da će ekipa u nastavak sezone ući jača.

– Naš projekat je veoma ambiciozan! Okrenuli smo se mlađim igračima, koji trebaju da budu perspektiva kluba, koji mogu da igraju za juniore i seniore. Jedna od njih jeste i Nemanja Kojić, momak koji ima velik ukarijeru, i samo njegovo prisustvo značiće mnogo svim mladim igračima. Pripreme još uvijek nismo definisali zbog padavina možda se i ode na neku destinaciju – naglasio je Srđan Šušić, Šef Stručnog štaba Zvijezde 09.

Prvo ime među jednakim svakako je Nemanja Kojić!

– Zvijezda 09 je klub koji se uzdiže, koji je u ekspanziji, ima fenomenalne uslove. Bio sam i vani, čak i za njih ovo je vrh, a pogotovo na našim prostorima teško ćete ovako nešto naći. Zato moramo opravdati sve, povjerenje ovih ljudi koji vjeruju u nas. Mislim da ćemo na kraju gosini slaviti i biti u Premijer ligi BiH! Došao sam prije svega jer je ovo zdrava sredina. Nisam došao ovdje da završim karijeru, već da uđemo u BH elitu, ove ili sledeće sezone, sasvim svejedno! Ambijent u klubu i oko kluba je odličan, i to je ono što me hrabri – naglasio je Nemanja Kojić, koji je dvije i po godine nosio dres Partizana, s kojim je osvojio dvije titule, a vani je bio u Turskoj, Kazahstanu, Indoneziji, Japanu, a u Srbiji je nosio još dres niškog Radničkog.

Zvijezda 09 će sutra odigrati prvu kontolnu utakmicu, rival je premiejrligaš Tuzla siti, potom slijedi za četiri dana susret sa Radnikom, a onda još dueli sa Stupačnicom, Gradinom iz Srebrenik, te tri provjere sa ekipama iz Srbije, Loznicom, Krupnjom i generalka sa Valjevom.