Samo dan nakon što je zaintirgirala javnost objavom na Instagramu, na kojoj pozira okružena mnoštvom crvenih ruža, koje su joj stigle u dom stigle povodom Dana zaljubljenih, Jelena Karleuša danas je opet zbunila pratioce!

Jučerašnjim fotografijama raskošnih buketa, i uz kratku poruku “3333”, Jelena je, ne otkrivajući ko je pošiljalac, ostavile svoje fanove da nagađaju ko stoji iza poklona, s obzirom da je javnost upoznata sa, u najmanju ruku, čudnim odnosima koji vladaju u braku Karleuša-Tošić.

Tokom dana u kome se slavi ljubav, Duško Tošić je na svom Instagram nalogu objavio stori na kome se vidi kako njegova majka Nikoleta drži buket cveća.

Foto: Printskrin/Instagram/Duško Tošić

Međutim, Karleuša je danas objavila video-snimak koji prikazuje kako je pjevačici na kućni prag pristiglo još stotine ruža, reklo bi se od Duška.

U jednom trenutku vidi se Duško Tošić u kućnom ambijentu, dok ispred njega stoji buket crvenih ruža.

Foto: Printskrin/Instagram/Jelena Karleuša

Međutim, Karleuša je ubrzo isjekla dio na kome se vidi njen suprug, pa je opet ostavila neriješeno pitanje u vezi sa cvijećem ali i njenim odnosom sa Tošićem.

Podsjetimo, nakon što je na Božić ove godine između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića izbila svađa pri kojoj ju je on navodno pljunuo i ošamario, fudbaler je dobio zabranu prilaska Karleuši.

Iako je zabrana istekla prije nekog vremena, njih dvoje nisu viđeni zajedno u javnosti, niti je iko davao izjave povodom njihovog trenutnog odnosa.