O derbiju u Doboju već smo pisali ponešto, nudeći snimke pojedinih situacija, ali nismo se dotakli incidenta koji je trajao 15-ak minuta, i kada je bilo na granici hoće li se utakmica nastaviti ili ne!

Cijeli incident završen je sa čak pet isključenja, četiri su otišla na stranu Sloge, a samo jedno Slobodi. i to je i više nego opravdano, jer je bez ikakve potrebe Saša Stojnić zaletio se u grupu igrača Sloge, valjda tražeći flaše koje su pale na ivicu terena. Umislio čovjek da je to njegov posao….

Uostalom pogledajte….

U svemu što se dešavalo tokom 15-ominutonog prekida, sa druge tribine ušao je i navijač Sloge, koji jeste pokušao doći do igrača, ali iz snimka se jasno vidi da nikoga nije udario od gostujućih igrača, kako su to kasnije tvrdili pojedinci. Istina, on nema šta tražiti na terenu, i to je jasno svima, ali jednostavno da se zna redoslijed poteza, i ko je sve učestvovao u incidentima, koji su obilježili derbi.

Pogledajte i ulazak navijača:

Jasno je da kazne treba da očekuju mnogi, ali iz priloženih snimaka se jasno vidi da nije baš onako kako su iznosili, i da istina ponekad ima dva kraja…..