U finalu Kupa Opštinskog fudbalskog saveza Modriča, na Stadionu “Dr Milan Jelić” u Modriči, pred oko 1.000 gledalaca, modrički Omladinac je slavio protiv Skugrića sa minimalnih 1:0 i tako osvojio pobjednički pehar, ali i obezbjedio plasman u šesnaestinu finala Kupa Republike Srpske.

Službena lica na ovom događaju bili su: glavni sudija Dejan Lazić, sa pomoćnicima: Dejanom Radićem i Bojanom Veselinovićem, četvrti sudija Nemanja Perić, kontrolor suđenja Stojan Stefanović, dok je dužnost delegata obavljao Nebojša Knežević.

Inače, delegat Knežević se nalazi na listi delegata regionalnog “centra”, a već drugu godinu zaredom, obavljao je delegatsku dužnost na finalu opštinskog kupa.

– Bio je ovo istinski fudbalski spektakl, u kojem su se sastale dvije kvalitetne ekipe i gdje su nijanse odlučivale, da pobjednički pehar ponese ekipa Omladinca. Posebno treba istaći da je ovaj meč pratilo oko 1.000 gledalaca, koji su uljepšali i napravili sjajan ambijent na stadionu “Dr Milan Jelić” u Modriči. Meni je bila velika čast da budem dio ove pozitivne priče, a posebnu zahvalnost dugujem ljudima iz OFS Modriča, koji su mi drugu godinu zaredom ukazali povjerenje da budem delegat na finalnim utakmicama. To je svakako veliki podstrek da ubuduće radim više i bolje i svojim radom opravdam ukazano povjerenje, ističe Nebojša Knežević, delegat Regionalne lige, grupa “centar”.