Estradni menadžer iz Dervente Branimir Klepić imao je burno ljeto, i ima ga još uvijek! Posla napretek, a gdje su njegovi puleni, spektakl je zagarantovan!

Poslednji u nizu uspješnih turneja imao je u Velikoj Kladuši gdje je sa Šabanom Šaulićem i Lepom Brenom odradio koncerte za pamćenje.

Kralja narodne muzike na stadionu posmtralo je 15.000 ljudi, pjevali su se hitovi na otvorenom, Šaban je još jednom pokazao da je neprevaziđen, barem na ovim prostorima.

Ništa manje uspješna nije bila ni Lepa Brena koja je u jednom poznatom lokalu privukla 3.000 zaljubljenika u muziku koja je obara s nogu eks Jugoslaviju već više od tri decenije.

-Odlično odrađen posao. Šaban i Brena su pravi profesionalci, i sa njima nema promašaja. Najvažnije da je publika zadovoljna, a kada koncerti potraju i po sat vremena duže od predviđenog, onda znate da ste uspjeli – kaže Branimir Klepić.

Priču o menadžeru Branimiru Klepiću, njegovim počecima, vezama na estradi možete pričitati na ovom linku…..https://pravdabl.com//klepic-da-te-vodim-na-vasare-da-zaradis-silne-pare/