U fudbalskoj “uspavanci” Kladari i Karanovac podijeli su bodove odigravši 1:1.  Utakmica je ponudila izuzetno opreznu igru na obje strane i veliku taktičku borbu jednog i drugog tima, iako su gosti imali  nešto više od igre, meč nije obilovao velikim brojem prilika. U 22. minutu Karanovac je imao priliku, Dario Grujić prošao je nkoliko igrača Kladara na sredin terena, uposlio na lijevoj strani Nikolu Kopanju, ali je dao predug for i Kostić ga je sustigao, a onda i raščistio situaciju.

U poslednjim minutama, prvog poluvremena,Kladari su došli do gola,Stefan Gajić je uputio centaršut s lijeve strane, a nebeskim skokom Gorana Zelenaca ,loptu je zakucao u mrežu za 1:0!

Izjednačenje je stiglo u  47.  minutu Aleksandar Munjiza izveo je korner s lijeve strane, na drugoj strani najviši u skoku bio je Miroslav Šteković, koji pogađa glavom za 1:1.  Do kraja meča Karanovac je imao terensku incijativu, ali domaćin se zanalački odbranio i tako možda regionalca s “Šljunkare” zaustavio u pohodu na Drugu ligu.

KLADARI – KARANOVAC 1:1 (1:0)

Strijelci:  1:0 G. Zelenac (44), 1:1 Šteković (47). Stadion: FK Kladari. Gledalaca: 100. Sudija: Blaženko Torbica (Prijedor). Pomoćnici: Milan Gvozden (Prijedor) i Srđan Bašić (Novi Grad). Delegat:  Bojan Milanković.  Žuti kartoni: Janković, Došlov, Jalić, Savić (Kladari).  

Kladari: Kresović, Savić (od 78. Lovrić), Došlov, G. Zelenac, Kostić, Šestić, Janković(od 46. Nježić), Vučić, Jalić (od 72. Vulin), R. Zelenac, Gajić .

 Karanovac: Bijelić, Lukajić, Šteković, Milošević,Tomičić (od 68. Bojinović), Aleksić, Dedić, Munjiza, Grujić Račić, Kopanja.

G. Popović