Uspješni brendovi, u koje svakao spadaju Fudbalski klub Borac, ali i kompanija “Juventa sport” nastavljaju i dalje da sarađuju!

Produžen je Ugovor, i naredne tri godine banjalučki premijerligaš nosiće dresove španskog proizvođača sportske opreme ”Kelme”.

– Naša uspješna saradnja protkana je brojnim uspjesima FK Borac, pa smo na obostrano zadovoljstvo potpisali novi ugovor. Kompanija “Juventa sport” je važan šraf u našem funkcionisanju i sa te strane imam samo riječi hvale za sve ono što rade za FK Borac. Uvjeren sam da ćemo u naredne tri godine slaviti još veće uspjehe – rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca.

Ispred kompanije ”Juventa sport”, ugovor je potpisao nekadašnji fudbaler Borca Zoran Deket.

– Prije pet godina započeli smo uspješnu saradnju sa FK Borac, a na obostrano zadovoljstvo, danas smo je produžili. Ponosni smo što će fudbaleri Borca i u naredne tri godine nositi opremu “Kelme”. I ove godine, imamo specijalno dizajnirane, nove dresove, za banjalučkog velikana, koji će uskoro biti predstavljeni javnosti. Sportska oprema “Kelme”, koju nose fudbaleri Borca, vrhunskog je kvaliteta, pruža veću udobnost i omogućava poboljšanje efikasnosti, ukratko prilagođena je profesionalnim fudbalerima u svakom segmentu – istakao je Deket.