Karanovac  je do samog kraja vodio borbu za prvaka na  regionalnom zapadu, ali se na kraju morao zadovoljiti drugim mjestom. Treći put za tri sezone…Ako je za utjehu, ekipa sa “Šljunkare” imala je najboljeg strijelca lige, Sinišu Miloševiću, koji je protivničku mrežu tresao 26 puta.

Veoma je važan igrač Karanovca, zna kako zadržati loptu, dobar je tehničar, daje golove i lijevom i desnom nogom, ali i glavom, dribla. Kako kažu  u Karanovcu, kad  Sina igra, najmanja prilika može biti gol.

Siniša Milošević je za naš portal, prokomentarisao sezonu iza sebe  i najavio novu….

Kako gledate na prošlu sezonu, kako bi je na kraju ocjenili ?

– U globalu dobru, kako za klub, tako i za mene. Naravno da nam je žao što nismo ušli u viši rang, ali ono što smo trebali odraditi na terenu, to smo i više nego uspješno napravili. Proljetos nismo imali niti jedan poraz, titula nam je izmakla za dlaku. Nije bilo lako to sve gledati, ali moramo dalje.

Prvi si strijelac lige. Da li  je mogao pasti koji gol i više, i naravno najlješi pogodak u sezoni od 26 ?

– Zahvalio bi se svojim saigračima koji su zaslužni za taj broj na mom kontu, a ne bi nešto da izdvajam ni jedan gol. Moožda u predposlednjem  kolu protiv ekipe Čelinca za 2:1.

Nešto malo više da kažete o sebi, da javnost upozna  Sinišu Miloševića?

Rođen sam u Banjaluci , počeo sam da treniram u tad vrlo dobroj skoli fudbala Džaja sa šest godina, najboljeg trenera ne bi da izdvajam, svaki je imao svoj način rada i od svakog se moglo nešto naučiti. U mlađim kategorijama sam igrao za Džaju, Borac, Omladinac,  a u seniorskoj knkurenciji nosio sam dres Krajine, Gomionice, Rudar Trbovlja(Slovenija)  i Krupe.  U svim tim sredinama mi je bilo lijepo na neki svoj način, mozda Trbovlje zbog tih nekih malo jačih utakmica koje sam igrao, ali Karanovac je Karanovac i trenutno je to klub ispred svih.

Žališ li možda i za nečim većim u karijeri?

– Jako teško pitanje, svi mi kažemo da možemo i da smo mogli puno više… Imao sam tu nesreću da sam povrijedio koljeno sa 20 godina i oporavak je trajao mnogo duže od predviđenog. Teško je to reći, možda neko sa strane ko je pratio moj fudbalski put da lakši odgovor na to pitanje.

Dobio si  još jednu funkciju u klub, pored toga što daješ golove, radiš sa mladim snagama u klubu?

–  Zahvaljujem se i ovim putem svom klubu što su mi pružili šansu i na tom putu, mislim da taj posao obavljam vrlo dobro iako je Karanovac maleno mjesto izvlačim iz njega maksimalno, bar što se tiče omladinaca iz Karanovca.

Da li će Karanovac i ove sezone napasti prvo mjesto ?

– Ambicije kluba ove sezone nisu najviše! Ono što klub želi i svi mi u njemu da se igra fudbal na fer i pošten način kao i do sada, iako je kod nas to jako teško.  Mi ćemo se na zelenom terenu potruditi da tako i bude, to je ono što svi žele, to je ono što je Karanovac može da pruži svakom ko nas dođe gledati. Titula, ne znam, vidjećemo, nije prioritet, ali ako se poklopi, zašto da ne…

Da li čitate naš portal ?

– Sa  zadovoljstvom! Sve pohvale za ono što radite, samo nastavite tako!

G. Popović