Da u BiH fudbalu sve ima cijenu naročito u Komitetu i Komisiji za sudije i suđenje potvrđuje uspješna kupovina koju šesti put uspješno čini  Radoslav Kapor.

Zbog “spornog znanja” Kapor već šestu sezonu za redom se nije pojavio na ispitu sa ostalim kontrolorima suđenja Premijer lige!

On će ispit položiti za petnaestak dana van redovnog termina u kome popravni ispit polažu neuspješni u redovnom terminu. I to čini već šestu sezonu za redom, i interesantno da se niko ne zapita zašto je to tako…

Podsjećamo, da kontrolor suđenja iz Trebinja osim falsifikovane potvrde kupljene po cijeni od 1.000 KM od zvaničnika iz Administracije FSRS 1995. godine, u kojoj stoji da je Kapor u vrijeme borbenih dejstava na području zahvaćenim ratom, 1991. godine položio teoretski dio ispita za saveznog sudiju.

Kaporov dosije ne posjeduje ništa od propisanih dokumenata koji je bio obavezan priložiti u originalu ili ovjerenim kopijama prilikom prevođenja u kontrolora suđenja I kategore a za čiju obavezu čuvanja u svojoj arhivi su zadužene administracije FSRS i PFS Trebinje.

Radoslava Kapora su zbog finansijskih malverzacija u UFSI PFS Trebinje napustili svi, pa okupljenim delegatima na vanrednoj Skupštini UFSI PFS Trebinje nije preostalo ništa drugo nego da ga razrješe dužnosti predsjednika što su jednoglasnom odlukom  i učinili.