Nije prošlo mnogo vremena od kako su mediji u regionu objavili da je Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković ispunio obećanje kojim su ukinute ”kandže” za blokadu točka automobila  na području Grada Banja Luka, a ispred broja 4 u Srpskoj ulici u Banja Luci bilježimo ”kandžu” broj 24 Uprave Grada Banja Luka na prednjem lijevom točku PMV ”Mercedes” reg. ozn. J25-E-702. ”Kandža” je snimljena 19. 04. 2021. godine u 17,00 časova a parkirano je na rezervisanom parking mjestu  (”PR 102”).  

Bilo kako bilo vozači oprez! Obećana ”sloboda” nije potpuna, ”kandže” Službe blokade Gradske uprave Banja Luka bi i dalje mogle ”grliti” točkove vaših ljubimaca po nalogu zakupaca Gradskih parking mjesta.

Posljedice oslobađanja od ”kandže” su vas do njenog ukidanja koštale 30 KM, a visina ovog iznosa bi u narednom periodu mogla zavisiti od visine naloga za prekršaj, odnosno Prekršajnog naloga.

Za one koji oslobađanje od ”kandži” doživljavaju kao slobodu veliko razočarenje, od slobode, bar prema upravo viđenom, nema ništa.