Srbac je uvijek bio rasadnik fudbalskih talenata, a jedan od onih koji bi mogao da pronese slavu svoga grada je Nemanja Popović. Dvanaestogodišnji  dječak iz Srpca je član škole fudbala “Dream Team”, i jedan je od najtalentovanijih fudbalera, ne samo u Srpcu već i okruženju.

Od malih nogu je odskakao od generacije, pa je tako zapao za oko trenerima fudbalske škole Crvene Zvezde na devetom po redu internacionalnom fudbalskom kampu održanom na Jahorini, a kao nagrada mladi srpčanin će trenirati sedam dana u mlađim kategorijama  Crvene Zvezde.

Otkad znam za sebe fudbal mi je sve. Počeo sam na obljižnjoj livadi kod kuće, maštajući da ću jednog dana da zaigram u Crvenoj zvezdi i Barseloni. Eto, prvi dio snova sam već na neki način ostvario, ali ne želim stati na tome. Fudbal sam počeo da treniram sa 4 godine u “Dream Team” iz Srpca kod trenera Dražena Dragosavljevića. Igram na poziciji lijevog i desnog prednjeg veznog, a idol mi je brazilac Neimar – kaže Nemanja Popović, mladi fudbaler pred kojim je sasvim sigurno lijepa budućnost.

G. Popović