Fudbalska reprezentacija Republike Srpske bori se da izađe na međunarodnu pozornicu, ekada uspješno, nažalost mnogo puta manje uspješno. Međutim, veterani nemaju naikakvih prepreka!

Veteranska reprezentacija Fudbalskog saveza Republike Srpske, odigrala je međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv veteranske selekcije AEL- a iz Limasola. U utakmici koja je po želji za pobjedom obje ekipe ličila na prvenstvenu, viđen je sjajan preokret naše reprezentacije. Kiparski tim predvođen sa osam bivših reprezentativaca svoje zemlje sjajno je otvorio utakmicu, poveo 1:0, te imao još par odličnih šansi.

Međutim, fudbal u svoj svojoj ljepoti donosi rapsodiju naše ekipe. Briljirao je predsjednik drugoligaša iz Gornjeg Crnjelova Zlatko Krbanjević sa dva sjajna postignuta gola. Bilo je to još nekoliko asova, poput Milorada Savića Zeke, bijeljinskog šmekra Vujića – Pilota, novinarskog pera Rajka Vasića,  Zdravko Jovanović,….

Domaćin reprezetnaciji Republike Srpske bio je legendardni igrač sarajevskog Željezničara, Nenad Starovlah.

Ekspedicija Srpke  biće  gost i na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Kipra i BiH, koja se igra u Nikoziji, gdje će pružiti podršku “zmajevima”, na žalost sarajevskih fašističkih medija, koji bi i ovom prilikom pisali drugačije….