Vruće fudbalsko ljeto je pred nama!

Uzavrele su strasti u svim krajevima Srpske nakon odustajanja Jedinstva iz Žeravice, da po drugi put u kratkom vremenu kao šampion drugoligškog Zapada, ne želi u Prvu ligu, i da za takav postupak ne snosi nikakve sankcije! Iz redova banjalučkog BSK-a, koji je po plasmanu ispao u Područnu ligu Banjaluka, stigao je brz odgovor, koji je za naš portal prezentovao Novak Damjanović, predsjednik Upravnog odbora nekadašnjeg prvoligaša s „Čaira“.

-Ovo je postala lakrdija! Nakon svega što smo vidjeli poslednjih dana, i mi želimo da odlučimo koju ćemo ligu igrati.Naš je stav da ne želimo u Područnu, već imamo namjeru ostati u regionalnoj! Za tako nešto imamo i uporište pravno, jer nismo poslednjeplasirani tim na tabeli, s obzirom da je na početku sezone iz lige istupio sastav Kladara. Ali veće pravno uporište imamo u činjenici da su Jedinstvo iz Žeravice, odnosno Kozara iz Turjaka odustali od viših liga, i nikome ništa – tvrdi Novak Damjanović.

Nabraja i ljude i koji su zalutali u sport.

-Imate jednog Milorada O Lalu, pa Dragana Aranđića, koji ne znaju ni kud su pošli, ni kud su došli! A, takvi nam kroje kapu. Idiotizam na djelu. Ovo je stav Upravnog odbora FK BSK, i sličan odgovor otišao je na adresu FSRS, ako uopšte tamo ima ko pametan da to protumači, jer i u Aleji Svetog Save već odavno lopta ne stanuje. Privatna prćija, u kojoj se gledaju samo lični interesi – poručio je Novak Damjanović, prvi čovjek „romantičara s Čaira“.