Preduzeće “Juventa sport” otvorilo je svoj brendirani poslovni prostor i na Gradskom stadionu u Banjaluci! Bilo je spektaklurano, jer ispod Zapadne tribine Gradskog stadiona okupilo se nekoliko stotina znatiželjnika, jer ovaj objekat nudi sve ono što “najvažnija sporedna stvar na svijetu” može ponuditi, od igle do lokomotive!

Juventa sport 2

Za generacije od 7 (a  i mlađe) do 77 godina spremljeni su pažljivo odabrane kolekcije brendova „Nike“, „Adidas“, „Diadora“, „Select“ i „Kelme“.

Ovo je i prva namjenska radnja za fudbal, i svi rekviziti vezani za “najvažniju sporednu stvar na svijetu” mogu se naći u njoj. U planu su svakodnevne akcije za ljubitelje fudbala, pa tako i za klubove koji sav asortiman mogu naći u prodajnim objektima “Juventa sporta”.

Juventa sport 3
Posebno je bilo zanimljivo takmicenje u žongliranju i stonom fudbalu, a sve su pratile vrijednje nagrade kompanije Jacimović, uz podršku “Adidas”a u “Nike”. Tako je svaki učesnik u stonom fudbalu dobio” Adidas”  loptu od “Nike”, a među dječacima izdvojili su se Strika, koji je ponio epitet najboljeg u žongliranju, dok su Marić i Ševa bili drugi i treći. Oni su nagrađeni loptama i kopačkama. 
Juventa sport 4
Bilo je lijepo biti na Gradskom stadionu, a kompanija “Juventa sport” očekuje da će ovakvi biti i dani pred nama, jer proljeće se budui, a sanjim i svi oni kojima je fudbal u krvi… “Juventa sport” i fudbal ruku pod ruku, Gradski stadion Banjaluka,….