Željezničar Sport Team godinama svoj imidž gradi na vlastitom igračkom kadru. I tako je i danas,  a muktrpan rad svakim danom prepoznaju i jake kompanije koje su spremne da ulažu u projekte zasnovane isključivo na vlastitom radu Jedna od kompanija koja je ušla na “Predgrađe” jeste i “Juventa sport” koja je obukla seniorski tim Želje od glave do pete, sa najkvalitetnijom opremom, brendirane marke “Kelme”. Dovoljno je reći da je promoter ove firme sportske opreme za Evropu čuveni Luis Figo, a španski prvoligaši Espanjol i Alaveš već špartaju stadionima “Primere” u “Kelme” opremi.
-Juventa Sport” kao društveno odgovorna firma je odlučila da podrži jedan mlad i zdrav kolektiv koji vodi računa o mladim igračima i klub u kome isključivo igraju igrači iz njihovog omladinskog pogona, te smo odlučili da podržimo jedan takav projekat i damo dodatni poticaj klubu. Ugovor je potpisan na tri godine i podrazumijeva sponzorstvo za kompletnu opremu za prvu ekipu i njene trenere –poručio je Zoran Deket, brend menadžer kompanije “Juventa sport”. 
Paket opreme podrazumijeva: dresove dvije boje, trenerke radne, trenerke paradne,  štucne, šuškavce, zimske jakne, torbe, majice polo, kape, rukavice, poddresove, podgaće, paradne šorceve,…… Dakle,  sve ono što treba jednoj profesionalnoj fudbalskoj ekipi da se takmiči.
-Mogu samo biti ponosan što sam trener momaka koji izgledaju baš manekenski. Ova oprema je jedan novi iskorak, ali i obaveza da Željo nastavi zacrtanim putem prema vrhu fudbala Srpske. I dalje glavni oslonac jeste na naše snage, koji svakim danom sve više pokazuju i stasavaju, a od sada zajedno sa “Juventa sport” biće nam lakše da ostvarimo zacrtne ciljeve – istakao je Zoran Ćurguz, šef Stručnog štaba prvoligaša s “Predgrađa”.
Željezničar Sport team i “Juventa sport”, brendovi koji od danas idu zajedno ruku pod ruku…..