OFK Sport Team organizuje još jedan u nizu značajnih međunarodnih turnira, ovaj put pod nazivom „Max Sport Team Kup 2018“.

Turnir se igra u generaciji 2009. godište, narednog vikenda (subota 17. marta), u balonu kod Rebrovačke crkve, a s obzirom da je ovo završna manifestacija, odnosno finalni dio, na travnatoj podlozi naći će se i najbolje ekipe iz okruženja. Pored domaćina tu će još biti klinci Starsa (Gradiška), Tekstilca (Derventa), Ljubić (Prnjavor), Rudar Prijedora……

Turnir će biti  veoma interesantan kako za gledaoce, tako i za same učesnike, jer smotra se održava pod pokroviteljstvom „Juventa Sport“ kompanije.  Ovaj  brend je obezbijedio i vrijedne nagrade, pa će pobjednička ekipa ponijeti ček u iznosu od 1.000 maraka, drugoplasirana 700 maraka, a treća 500 maraka.

„Juventa Sport“  je kompanija koja podržava veliki broj sportskih priredbi, jer njen cilj je promocija sporta i jačanje timskog duha, pogotovo kod najmlađih, a „Max Sport Team Kup 2018“ je izvanredna prilika za tako nešto, jer na jednom mejstu naći će se preko 150 klinaca uzrasta od devet i manje godina….