Juniori Borca nastavljaju sa odigravanjem kontrolnih utakmica i pripremama za nastavak Omladinske Premijer lige BiH. Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona savladana je Kozara sa 3;0, a strijelci su bili Vladimir Arsić (2) i Dorijan Kuruzović.

Prvi gol Arsić je postigao iz slobodnog udraca, isti igrač povisio je na 2:0 udarcem glavom poslije kornera, da bi konačan rezultat postavio Kuruzović nakon sjajne akcije gotovo cijelog tima „crveno-plavih“.

Trener Zoran Dragišić u ovom meču izveo je sledeći sastav: Bajić, Nenad, Arsić Banović, Grahovac, Jagodić, Dubravac, Burgić, Bosnić, Kuruzović, Eskić. Još su igrali: Zeljković, Žarić, Milutinović, Martić, Vukobratović, Bamburać, Turanjanin, Popović.

-Zadovoljan sam izdanjem svog tima, bili smo dominantni cijeli meč, i već sada naziru se konture za nastavak sezone. Sledeća provjera trebala bi biti u subotu sa Jedinstvom iz Žeravice, ali ovaj meč zavisiće od vremenskih prilika i hoćemo li uspjeti očistiti snijeg do tada sa pomoćnog terena – istakao je Dragišić.

Nastavak Omladinske Premijer lige BiH je 10. marta, a Borac će na startu sezonu dočekati Krupu.