Marko Jevtić, stameni defanzivac Viteza, ostao je bez bubrega!

Nakon teške povrede u meču sa Čelikom, on je odmah prebačen u klinički centar u Zenici, gdje je i operisan. I pored svih napora ljekarskog tima, bubreg mu nije mogao biti spašen. Tako je za nekadašnjeg prvotimca Borca završena fudbaska karijera, ali o tome sada svi najmanje misle. Važno je da se Marko što prije oporavi….

Marko je prevezen u zeničku bolnicu gdje je jutros u 3 sata i operisan, ali doktori uz sav napor, nažalost, nisu uspjeli spasiti njegov bubreg. Nakon operativnog zahvata, Marko se nalazi na odjelu intenzivne njege zeničke bolnice, ali jasno je kako je njegova fudbalska karijera završena. U ovom trenutku ne možemo pronaći prave riječi, šokirani smo i ražalošćeni. Cijela ekipa, stručni štab,i uprava je uz Marka i saosjećamo s njim i njegovom porodicom. Nadamo se Markovom skorom i što bržem oporavku – saopšeno je iz NK Vitez.

Ovaj 34-godišnjak za Vitez je upisao 19 nastupa, a stigao je iz banjalučkog Borca. Nastupao je još za Radnik Bijeljinu, Rudar Prijedor, Žepče, te Slobodu Užice.