U Doboju je održana sjednica Izvršnog odbora PFS Doboj, kojom je po prvi put poslije Izborne Skupštine presjedavao Petar Jelić.

Doneseno je nekoliko značajnih zaključaka, o kojima je Jelić upoznao javnost.

– Razriješili smo dužnosti dugogodišnjeg sekretara Ljubišu Tripunovića, koji je ispunio sve uslove za penziju, a na njegovo mjesto imenovan je Dejan Ristić. Takođe umjesto tehničkog sekretara Slobodana Vasiljevića postavljen je Dražen Filipović – poručio je Jelić.

On je istakao da je imao sastanke i sa čelnim ljudima opština i gradova kojem pripada PFS Doboj.

Obišao sam sve načelnike i gradonačelnike i moram reći da smo dobili jednoglasnu podršku od svih, što će naam siguno biti zamajac za još bolju saradnju, ali i pomoć u rješavanju mnogih problema – dodao je Jelić.

On je napomenuo da su formirane dvije Područne lige, a u ponedjeljak 3. avgusta, u Brodu u 19 časova održaće se konferencija klubova, i biće utvrđen kalendar takmičenja. Uz sve to donesen je i prijedlog o vođenju predpionirske lige

– Formirali smo komisiju za pronalaženje generalnog sponzora PFS Doboj u kojoj će pored mene biti Simo Varadinović, Miroslav Kršić i Bojan Kušljić. Sigurno da je mnogo posla pred nama, ali da nisam optimista, ne bi se ni prihvatao ovog posla. Vrijeme je da ovo područje, kao i cijeli fudbal Srpske krenu naprijed – zaključio je Petar Jelić, predsjednik PFS Doboj.