Fudbaleri Borca “sitno” broje do odlaska na pripreme na Zlatibor, a na Gradskom je uslijedila i prva provjera. Istina, igralo se između sebe, trener Vlado Jagodić, podijelio je igrače na “crvene” i “bijele”, i nakon dva puta po 30 minuta duel je završio miroljubljivo 1:1. Pogodili su Dujaković i Santos.

– Dobra provjera, jer imamo dosta igračka iz našeg omladinskog pogona. Za ovu fazu priprema 2×30 minuta sasvim dovoljno za ovu fazu priprema, i najvažnije da se niko nije povrijedio. Imamo sve igrače na raspolaganju, dakle 31 ime, ali na Zlatibor vodimo 28 igrača. Izdražali smo dva mikro ciklusa, nismo imali nezgodnijih povreda. Priključiće nam se i Marko Brtan, koji teba proći i ljekarske, čime bi zaokružili ovaj prelazni rok. Naravno, postoji šansa da dođe još neko, ali zajedno u razgovoru sa predsjednikom Zeljkovićem dogovorili smo se da iz ovoga što imamo izvučemo maksimum, a mislim da imamo odličnu podlogu. Opet ponavljam, ako procjenimo da na nekoj poziciji škripi, tražićemo alternative – naglasio je Jagodić.

“Crveni”:Damjanović, Dujaković, Janičić, Ćosić, Kujundžić, Danilović, Čavić, Kalesić, Zakarić (Subić), Ziljkić, Đalo.

Bijeli”: Kukrika (Pavlović), Galić, Milojević, Kruz, Račić, Radulović, Bosančić, Bosnić, Santos, Crnov, Marković.

Kao što smo već objavili, Borac se pojačao sa Markom Brtanom, internacionalcem iz Hrvatske, koji ukoliko prođe uspješno ljekarske preglede, rezervisaće mjesto u autobusu za Zlatibor.

Brtan novi vezni Borca!