Poraz na “Marakani” od Crvene zvezde (0:3) ne može se reći da je neočekivan, ali neke stvari ipak su zabolile kormilara banjalučana Vladu Jagodića.

Dobra opomena u pravo vijeme!

Nismo odigrali kako smo se dogovorili, i bolje što se sada desilo, jer ovo je strašna opomena, a zamjeram ovaj treći gol. Ništa ne bi rekao da njega nije bilo!

Tačno je da to je Zvezda, ali očekivao sam više. Ova utakmica nam je otvorila oči, dobro da je to utorak, pošto imamo još 3-4 dana da se spremimo za Mladost. Neću reći da je ovo naša stvarnost, ali nekoliko igrača igralo je svoju prvitnu utakmicu! Da je ostalo 2:0 pohvalio bi neke. Javnosti smo prezentivali da je Zvezda test za Evropu! Rudar je bio test za domaći šampionat, i tamo smo primili tri pogotka.

Slijedi nam trening oporavka, pa onda sjesti i analizirati detalje, da ovo pretvorimo u nešto bolje. Pričati da smo imali loš dan protiv Zvezde u Beogradu nije ljudski niti sportski. Možemo samo čestitati rivalu. Ne tražimo mi nikakav alibi, ali znajte da je ova ekipa dvije godine zaredom igrala grupnu fazu Lige šampiona.

Kada smo dogovarali utakmicu, znali smo da se može desiti ovakav scenario, ali gradili smo optimizam na svemu onome nšto smo do sada napravili.

Moramo shvatiti da Borac nema prostora u Premijer ligi BiH da djeluje kao protiv Rudara, i ovo što smo prezentovali na “Marakani”. Kolektiv je broj jedan, i onda ćemo imati rezultat. Samoisticanje uvijek donese kontraefekat – bio je razočaran, ali i pomalo ljut Vlado Jagodić, kormilar banjalučkog premijerligaša.