Igrali su se malo kauboja i indijanaca. nije loše pred sve ozbiljnosti što slijede pred početak sezone u Premijer ligi BiH…..

Vlado Jagodić šef stručnog štaba dobojske Sloge Meridian, zbog potrebe psihološkog rasterećenja ekipe koja je proteklih sedam dana pakleno radila i odigrala dvije utakmice u sklopu priprema na Zlatiboru, odlučio je da malo nagradi i ujedno relaksira igrače.

Jagodić je čitavu ekipu počastio popodnevnim odmorom u kaubojskom gradu El Paso City na Zlatiboru, gdje je organizovao team building u cilju opuštanja, ali i zbog jačanja kohezije tima i timskog duha.

Trener dobojskog premijerligaša je već izjavio da je veoma zadovoljan pristupom cijele ekipe pripremama koje se odrađuju na Zlatiboru. Inače, ovaj iskusni bh. fudbalski stručnjak razmišlja o svim mogućim detaljima kako bi njegov tim što kvalitetnije odradio pripreme.

Mišljenja je da kvalitetne pripreme moraju podići fizičku formu i uigranost ekipe, ali isto tako i pojačati timski duh na najveći mogući nivo.

Kada je Jagodić u pitanju, ništa nije slučajno. Kompletne pripreme su isplanirane do posljednjeg detalja i Sloga Meridian će maksimalno iskoristiti boravak na Zlatiboru u cilju stvaranja respektabilne ekipe u predstojećem prvenstvu.