Opirao se, migoljio, odugovlačio, ali na kraju je ipak morao zakazati!

Sjednica Izvršnog odbora FSRS održaće se u ponedjeljak, 9. septembra sa početkom u 12 časova, obavijestio je predsjednik FSRS Mile Kovačević ostale članove ovog tijela.

Podsjećamo, Kovačević je prvo misteriozno odgodio sjednicu ovog tijela, potom je šest delegata od 10 tražilo Vanrednu sjednicu, poslije čega je Kovačević zahtjev proglasio nevažećim, jer su dopisi stigli elektronskom formom i nije bilo potpisa. Međutim, ti isti delegati brzo su potpisali i proslijedili novi zahtjev, a Kovačević stavljen pred zid, više nije mogao odugovlačiti. Ustvari jeste, jer krajnji rok za sjednicom je sedam dana, a upravo toliko je sebi dao Kovačević, iako je sjednica mogla se održati i u toku ove sedmice. Kupujući koji dan, Kovačević želi da promjeni stanje na terenu, a koje nedvosmisleno pokazuje da je izgubio podršku u svim bazama, i od svih klubova, pa čak i u svom područnom savezu PFS Gradiška.

Pored Kovačevića, na neprijatna pitanja moraće odgovarati i generalni sekretar koji je samovoljno, zajedno sa Kovačevićem vršio prepisku sa FSBiH, bez znanja drugih članova IOFSRS, ili Skupštine FSRS.

Po statutu FSRS Vanrednu Skupštinu FSRS može sazvati i većina IO, a jasno je da sada stvari stoje tako. Dakle, ovaj Izvršni odbor vjerovatno je poslednji na kojem će presjedavati Mile Kovačević…..