Kadeti Krupe nalaze se na mini – pripremama po Hercegovini, gdje trenirju, igraju utakmice, druže se i stiču nova životna iskustva za perod koji je pred njima, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu.

U petak je odigrana utakmica sa vršnjacim Herceovca iz Bileće, koja je završena miroljubljivo (3:3), u subotu sa Leostarom u Trebinju pobjeda (4:0), a kontrolne utakmice zatvoriće današnjom sa Veležom u Mostaru na povratku kući.

– Zaista smo imali vrhunske uslove. Velika zahvalnost osoblju Hotela IN, kao i Igoru Joksimoviću i Zoranu Šarabi koji su nam bili pravi domaćini. Ovakvi susreti daju jednu novu dimenziu, učvršćuju prijateljetva, i dižu samopouzdanje dječacima – istakao je trener te ekipe Milenko Petrović, s kojim je ekspedicija Krupe imala 18 članova na svom putešestviju.

A između utakmica i treninga, našlo se malo i vremena za opuštanje, dječaci su iskoristili bazen, opustili se napunili baterije, zanimljiva slika nam je stigla uprav od trenera Petovića, na kojoj su svi telefoni dječaka zajedno.

– Ako želite da im skrenete pažnju na prave stvari, to je jedini način. Bez discipline nema ništa – dodao je Petrović.

Inače, Petrovića znamo kao i direktora ŠF Mladost Glamočani, a upravo svi ovi dječaci potiču iz njegove škole. Kako kaže, polako sprema generaciju za Premijer ligu BiH, vrijeme je…..