Turneja čelnika FSRS nastavljena je posjetom PFS Gradiška. Poslije Prijedora, Doboja i Bijeljine, red je došao i na područje u kojem egzistiraju i GFS Gradiška, te Opštinski savezi Srbac, Laktaši i Prnjavor.

Miloš Brkić, predsjednik PFS Gradiška je u Kulturnom centru dočekao delegaciju FSRS, na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, potpredsjednikom Bojanom Kušljićem i generalnim sekretarom Ognjenom Valjićem, i održao konstruktivan sastanak rezimirajući šta je urađeno u proteklom periodu i šta se planira u budućnosti.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici GFS Gradiška Ilija Gigović, OFS Srbac Branko Grahovac i OFS Laktaši Miroslav Kodžoman i član IO FSRS Ognjen Žmirić. Zoran Deket, predsjednik OFS Prnjavor je opravdao svoj izostanak i pozdravio u poruci sve prisutne.

– Zahvaljujem se u svih opštinskih i gradskih saveza, a i u ime svog matičnog kluba (Sloga Srbac), pogotovo predsjedniku Zeljkoviću na finansijskim inekcijama kroz kotizacije i troškove službenih lica. Ta pomoć je više nego dobro došla posebno u ova teška vremena za privredu i sport – naglasio je Branko Grahovac.

Zoran Vujat, sekretar PFS Gradiška je prenio pozdrave svih 16 klubova područne lige,i njihovu molbu da se umanjenja od 50 odsto nastave i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali i članovi skupštine FSRS, kojima se Zeljković zahvalio na podršci. U ime delegata u NFSBIH, Siniša Adžić se obratio prisutnima i istakao jedinstvenu podršku Zeljkoviću na izborima 16.marta.

Predsjednik Zeljković je istakao da će u narednom periodu poseban akcenat biti dat na poboljšanje infrastrukture, tj. izgradnju 20 terena sa vještačkom travom u Republici Srpskoj.

Sledeća stanica je Trebinje.