Draško Ilić, predsjednik PFS Banjaluka započeo je pravnu borbu protiv sistma koji ga je pokušao satanizovati, Fudbalskog saveza Republike Srpske. Niz tužbi otišlo je na razne strane, a advokatski tim Draška Ilića neprestano traži još dokaza protiv Mile Kovačevića i njegovih mafijaša, koji su fudbal davno gurnuli preko provalije misleći samo na sebe i svoj interes.

-Pozivam sve sportske radnike, one poštene koji žive za, a ne od fudbala, od Novog Grada do Trebinja da se jave meni i mom timu sa svim relevantnim dokazima kako bi “zmiju tukli u glavu”. Dakle, ako imate bilo kakav dokaz o nečasnim radnjama današnjeg rukovodstva, da li kao predstavnik kluba, ili sam akter utakmice, sudija, delegat, kontrolor…..javite se da zajedno istjeramo pravdu. Garantujem svojim životom da neće još dugo, jer omča je već nabačena, kriminalci će završiti tamo gdje im je i mjesto, u buvari, daleko od fudbalskih terena. Očekujem Vas sve da zajedno srušimo diktatora i njegove poltrone – iznio je apel Draško Ilić.

Na naše pitanje gdje ga mogu pronaći svi zainteresovani, a njih nije malo, uslijedio je odgovor:

-Oni koji žele lako će me pronaći, nije Draško Ilić juče sišao sa grane. Već sada i prije bilo kakvog apela, javilo mi se najmanje 50-ak sportskih radnika koji su ponudili mnogo toga, i veliki dio toga ušao je u tužbe i naloge koji smo proslijedili prema institucijama. Nakon ovog apela očekujem novi talas dokaza, jer njih ima na svakom koraku. Idemo do konačne pobjede!!!