Utakmica 18. kola na regionalnom Zapadu između Mladosti i Naprijeda, koja je trebala biti na programu u subotu u 15 časova u Kotor Varošu, nije odigrana!

Razlog, sudijska trojka se nije pojavila na utakmici! Iako su igrači obje ekipe bili na centru, delegat susreta Petar Krajišnik mogao je samo konstatovati da nema ko voditi ovaj meč i nakon 15 minuta poslao je igrače u svlačionicu.

Inače, ovaj meč trebala je voditi sudijska trojka na čelu sa Bojanom Aničićem iz Laktaša, te banjalučkim dvojcem Slavenom Jelićem i Igorom Balaćem.

Da li je došlo do kakvog previda, niko nije mogao sa sigurnošću reći, jer ovaj meč bio je najavljen za dan kasnije, ali i uredno prijavljen kao i akteri meča da se pomjera za subotu, umjesto nedjelje.

Na tribinama je bilo i više od 150 gledalaca, koji su očekivali fudbalsku predstavu, ali nje na žalost nije bilo. To ipak nije spriječilo nesuđene aktere i navijače oba kluba da dobrovljnim prilozima pomognu liječenje male Sofije. Bilo fudbala, ili ne humanost je uvijek na prvom mjestu,…