Da ga nema trebalo bi ga izmisliti! Fudbalski savez Republike Srpske održao je dugo čekanu sjednicu Izvršnog odbora. Bilo je sve po planu, tj, jednoglasno, izuzev jednog člana, onog iz Banjaluke, Dejana Travara, koji je podnio ostavku na tu funkciju, i po svemu sudeći ući će se u krizu fudbalske vlade RS, jer Grad na Vrbasu više neće imati svog predstavnika u Izvršnm odboru!

Travar je protestvovao na prijedlog Rodoljuba Oljače, da se u ime Banjaluke na listu delegata Premijer lige BiH uvrsti Goran Čejić (zaposlen profesionalno u FSRS), a da se ignorišu stručni prijedlozi iz PFS Banjaluka. Naš portal će sutra imati ekskluzivnu priču, šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, uz konstataciju da nema zime, nije kasno, jer drugi neće ili ne smiju objaviti ništa sa ove sjednice.

Banjaluka je bila na tapetu i u Udruženju Sudija kojem je dat ultimatum da do 15. avgusta uskladi svoje akte sa ostalim asocijacijama, a PFS mora dostaviti u roku sedam dana svoj “sporni status” sa GFS Banjaluka. Niti riječi o cirkusima u Prijedoru, Hercegovini,…

Takođe, usvojen je prijedlog da se kupi još jedna prostorija za potrebe FSRS na sadašnjoj lokaciji, a sredstva će se tražiti iz budžeta FSBiH.

Čitajte naš portal, jer ćemo vrlo brzo krenuti sa serijom tekstova  o punoj istini sa svim šta se dešava u FSRS,..