Možda ni sam Mladen Žižović nije očekivao da će u mjesec dana dva puta u Banjaluku! I to oba duela, dva derbija! Čudni su putevi trenerski, to Mladen najbolje zna…..

Sa Radnikom je pravio “dar-mar”, napravio i više nego respektabilnu ekipu za naše uslove, a onda je uslijedio poziv sa “Bijelog brijega”, koji se (ne)odbija. Ne zato, što je Zrinjski najveći, već zato što je Žiža u njemu proveo svoje najbolje igračke godine, pet punih sezona nosio je dres “plemića”.

I opet u Banjaluku!

Onaj prvi derbi sa Radnikom izgubio je (0:2). Ali Žiža je ostao gospodin, jer na neke sudijske odluke nije želio dati komentar, a mogao je….Nije želio zbog Borca, najviše, jer i njegov dres nosio je dvije godine, i zabilježio 76 zvaničnih utakmica u “crveno-plavom” dresu. Nije baš ni malo….

I opet u Banjaluku!

U istoj trenerskoj ulozi, ali sa drugim špilom karata….Borac i Zrnjski vojevaće bitku za vrh. Ko će biti bolji, jači, spretniji, snalažljiviji, on ili prijatelj Kruna (Branislav Krunić), ostaje nam da vidimo pred svi se nadamo prepunim Gradskim. Imaće Žiža još jednog aduta uz sebe, protiv Borca, a opet borčevac! Napadač Petar Kunić počeo je zabijati”, nek i dalje radi što najbolje zna, ali ovaj vikend nek preskoči….

Tako je to Mladene….Ko zna, možda jednog dana i sjedneš na Borčevu uvijek vrelu trenersku klupu. I sam si rekao da voliš izazove, a taj bi ti u BiH bio najveći.

I opet u Banjaluku…….