Banjaluka je znala proslaviti drugu titulu po redu svojih ljubimaca!

Na tribinama Gradskog stadiona, i staro i mlado, a među njima i brojni političari.

Već smo ranije obavijestili javnost da su na tribinama bili i najviši zvaničnici Republike Srpske, predsjednica Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Isto tako nedjeljno poslijepodne uz Borac proveo je i gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković! Navijao je za Borac, i preko svog Fejsbuk profila poslao jasnu poruku, da je Banjaluka ponosna.

– Nakon duže pauze, ponovo se čuje podrška sa tribina, a to je ono što nam je nedostajalo. Čestitam fudbalerima Borca, ali i vatrenim navijačima, što su učinili da večeras budemo najponosniji grad u kome se slavi titula prvaka Premijer lige BiH. Zaista je lijepo vidjeti pehar u rukama naših šampiona, jer tu mu je i mjesto. Večeras ste obradovali Banju Luku, vratili fudbal na velika vrata i pokazali kako se bori za svoj grad. Ponosni smo!

Ono što mi želimo dodati, da na tribinama kada navijate uz svoj klub ne smije biti podjela. Bilo bi lijepo vidjeti najviše zvaničnike da zajedno navijaju za svoj tim, jer samo zajedno i ujedinjeni smo veliki i jaki.

“Uvijek smo sa vama u ruci je ruka, Republika Srpska – Borac Banjaluka”!!!