Prema očekivanjima, na startu regionalnog Zapada BSK – Sloga Nektar 3:0!

Utakmica na “Čairama” baš kako je bilo i očekivano u jednom smjeru. Kao i mnogo puta do sada najbolji akter meča bio je Siniša Milošević koji je tri puta pohađao mrežu gostiju.
Domaći igrači su od prvog minuta atakovali na gol Sloge, ali protiv sebe su imali golmana Koljančića koji je bio najbolji igrač Sloge. Udarce Jokanovića, Grujića, Kukića…sve je zaustavio Koljančić i to u par navrata fantastičnim intervencijama. Sredinom prvog poluvremena Milošević je doveo domaćina u vodstvo lijepim golom glavom na asistenciju Milosavljevića.

Drugo poluvrijeme počelo je dosta nervozno, ali opet dominacija BSK-a koju je krunisao sa dva pogotka opet Milošević te BSK-u donio sigurna i više nego zaslužena tri boda.

Gosti skoro da nisu zaprijetili Dobrijeviću, na kraju mogu biti zadovoljni krajnjim rezultatom i zalaganjem svojih igrača na terenu, ali osim časnog poraza na “Čairama” više nisu mogli.

– Poslije skoro devet mjeseci pauze nastavili smo sa zvaničnim utakmicama. Vidjelo se na neki način da smo se svi zaželjeli utakmica, ali ujedno i nekakav mali pritisak je bio da dobijemo prvu utakmicu i da uđemo u prvenstvo onako kako smo zamislili. Mislim da smo više nego zasluženo pobjedili i sada se već okrećemo narednom protivniku – kazao je ponajbolji akter meča, mladi Ljubiša Nikodinović.

BSK – SLOGA NEKTAR 3:0 ()

Strijelci: 1:0 Milošević (17), 2:0 Milošević (76), 3:0 Milošević (80). Stadion: “Čaire”, igrano bez publike. Sudija: Petar Tepić (Čelinac). Pomoćnici: Milan Simić (Krupa na Vrbasu) i Dušan Marić (Banjaluka). Delegat: Željko Rodić (Knežica). Žuti kartoni: Nikodinović, Milošević (BSK), Neb. Milaković (Sloga Nektar).

BSK: Dobrijević, Lukajić (od 86. Čekić), Šakotić (od 46. Damjanović), Trninić, Milosavljević, Milošević (od 84. Vojinović), Jokanović (od 90. Gatarić), Jeličić (od 86. Zvonar), Kukić, Grujić, Nikodinović.

Sloga Nektar: Koljančić, Da. Lugonja, Vasilić, Dobraš, Dr. Lugonja, Meseldžija, Neb. Milaković (od 86. Marić), M. Milaković, Štrbac, Popović (od 86. V. Vranjković), O. Vranjković (od 84. V. Milaković).