Direktor preduzeća “Hidroelektrane na Drini” Nedeljko Perišić potpisao je ugovore o sponzorstvu sa predstavnicima sportskih klubova iz Višegrada, za šta će biti izdvojeno više od 100.000 KM.

– Kao društveno odgovorna firma nastavljamo sa ulaganjima u sport u opštini Višegrad. Izabrali smo izvođača sa rekonstrukciju parketa u Sportskoj dvorani, a kvalitet parketa biće kao u hali “Pionir” u Beogradu – rekao je Perišić.

Predsjednik Fudbalskog kluba Drina HE Nikola Pavlović zahvalio je preduzeću “Hidroelektrane” za izdvojena sredstva, bez kojih u tom klubu ne bi mogli da funkcionišu.

– Opština Višegrad redovno uplaćuje sredstva i pomaže naš klub, a u toku je izgradnja pomoćnog stadiona koji će dobro doći jer će sve selekcije preći na taj teren – istakao je Pavlović.

Predsjednik Odbojkaškog kluba HE na Drini Vladimir Gladanac rekao je ovaj klub nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH.

– Potpisivanjem ugovora sa “Hidroelektranama” riješićemo naše probleme i obaveze i olakšaćemo rad kluba – dodao je Gladanac.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da opština i “HE na Drini” ulažu u sport u Višegradu.

– Vjerujem da će sredstva koja dobiju klubovi iskoristiti na najbolji mogući način. Saradnja sa “Hidroelektranom” na veoma dobrom je nivou i ovo preduzeće pomaže opštinu raznim projektima – istakao je Đurević.

On je dodao da su “HE na Drini” krenule u rekonstrukciju Sportske dvorane, dodajući da će biti zamijenjen parket i saniran mokri čvor.