Naš i vaš portal preživio je još jedan hakerski napad!

U subotu u ranim jutarnjim časovima blokirane su sve operacije na našem portalu, i nismo mogli ništa učiniti, izuzev izvjestiti sajber tim kriminalističke policije RS. Ovo je već treći put u kratkom vremensku roku da nam grupe ili pojedinci staju na put, ali svaki put izlazili smo jači, bolji, precizniji i sa opasnijim udarcima.

Smatramo da sve ovo što se desilo u subotu, nije nimalo slučajno, jer u moru informacija, koje smo trebali donijeti poklopio se i početak sezone u Prvoj ligi RS. Mi ga nismo ispratili, a najviše ste izubili VI, naši vjerni čitaoci, koji su ostali bez pravovremenih informacija, na terenu, ali i van njega.

Možemo samo obećati da ćemo biti još jači u borbi protiv svake vrste kriminala, i da ćemo objavljivati informacije koje drugi ne smiju ni da napišu u svojoj sobi.

U prošlom mjesecu (juli) naš i vaš portal prešao je magičnu cifru od milion pregleda! Nije malo, ali mukotrpno smo to gradili zajedno sa svima vama koji ste nam poklonili povjerenje.

Idemo dalje i budite dio portala localhost/pravda, jer mi pišemo ono šta drugi mogu samo da sanjaju, ako uopšte i imaju snove,…