Udruženje navijača Partizana iz Prijedora gotovo je na svakoj utakmici “crno-bijelih”, bez obzira na sport, grad, državu, pa i kontinent!

“Za druge se navija, Partizan se voli” deviza je koja važi i u ovom udruženju, koje vodi nekadašnji as Rudara Stojan Janjetović, inače vatreni pristalica “crno-bijelih” boja.

– Nije nam ništa teško, ponekad iznenadimo igrača, ili trenera sa tortom, nekim poklonom sitnicom za rođendan. Kilometri se ne broje, kada je u pitanju Partizan. Pobjeda je uvijek lijek za duga putovanja, umor, i kada taman pomislite da slijedi pauza, neka nova utakmica probudi taj adrenalin, i idemo sve ispočetka – priča Stole.

A, posljednje putovanje bilo je u Ljubljanu, košarkaši su vojevali sa Cedevita Olimpijom, u prepunom “Tivoliju”, na kraju u uzbudljivom meču pobjeda domaćina.

Međutim, već po povratku za Prijedor, padaju novi dogovori, čuvena “crno-bijela” prijedorska zastava vijoriće se vrlo brzo, možda na fudbalskom, košarkaškom, ili vaterpolo meču,…. namanje je važo, jer “dok Partizan bitke bije, zastava se naša vije”……

A, mi vam nudimo dijelić atmosfere iz Ljubljane, kako je to uz Grobare na naših područja.