Godine nisu prepreka za sport, a to najbolje potvrđuju fudbalski veterani Kotor Varoša, kojima i pojedini profesionalni sportisti mogu da pozavide na snazi i entuzijazmu.

Brojni privredni subjekti sa područja opštine u kontinuitetu podržavaju njihove nastupe, a jedan od najpouzdanijih partnera je “Grawe osiguranje”.

Odličnim poslovnim rezultatima i rekordnim rastom fakturisane premije “Grawe osiguranje” Banjaluka je zadržalo i učvrstilo lidersku poziciju na tržištu osiguranja u Republici Srpskoj.

Zahvaljujući Goranu Buniću, direktoru banjalučke filijale “Grawe osiguranja”, fudbalski veterani su u prethodnom periodu dobili dvije garniture dresova, a sada su obogatili svoju kolekciju sportske opreme sa 25 kompleta dukseva i šortseva.

– “Grawe osiguranje” je prepoznalo aktivnosti kotorvaroških fudbalskih veterana, a zahvaljujući njihovim nastupima u inostranstvu i zemljama okruženja i mi smo dio sportske priče koja ima za cilj da promoviše rekreaciju i zdrav život – rekao je Bunić i dodao da su fudbalski veterani istinski ambasadori Kotor Varoša.

Odličnim poslovnim rezultatima i rekordnim rastom fakturisane premije “Grawe osiguranje” Banjaluka je zadržalo i učvrstilo lidersku poziciju na tržištu osiguranja u Republici Srpskoj.

Slobodan Petrović, predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš, u okviru kojeg djeluju fudbalski veterani, se zahvalio rukovodstvu “Grawe osiguranje” Banjaluka na kontinuiranoj podršci.

– Prvo bih se zahvalio Goranu na svemu što je do sada uradio za naše Udruženje, a sa ovom novom garniturom sportske opreme smo oduševljeni. NJegov plemenit sportski gest znaćemo da cijenimo, a sve naše planirane aktivnosti uz podršku Grawe osiguranja će biti lakše ostvarive – poručio je Petrović i izrazio uvjerenje da će ova plodonosna saradnja biti nastavljena u narednom periodu.

Promociju nove sportske opreme Kotorvarošani će imati u maju mjesecu, kada će učestvovati na međunarodnom turniru u Sokobanji uz učešće osam ekipa iz četiri države.

Za bivše fudbalske profesionalce to je lijepa prilika za druženje sa ljubiteljima ovog sporta iz Srbije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.