Fudbalski klub Borac saopštio je da je Gradski stadion uvršten na listu stadiona kategorije 3 Evropske fudbalske federacije, pa se na njemu ubuduće migu igratu utakmice grupne faze evropskih kupova!

 Gradski stadion dobija svoje novo ruho, a danas se diči sa novinama o kojima smo prije nekoliko godina mogli tek da sanjamo. Gradski stadion danas ima novo reflektorsko osvjetljenje, elektronske čitače karata na ulazima, travnatu podlogu za ponos, te novina, na oko možda neprimjetnih, ali itekako važnih.

Svoj novi izgled polako dobija i konferencijska sala, uskoro ćemo da se dičimo i novom Trofejnom salom, a krenuli smo i sa rekonstrukcijom travnate podloge na pomoćnom terenu podno sjeverne tribine.

Zato, danas, s ponosom možemo da saopštimo da je Gradski stadion u Banjaluci prošao sve inspekcijske kontrole UEFA i da je stekao licencu za odigravanje utakmica grupne faze evropskog takmičenja. Sa ovim ne želimo da stanemo

.Ulaganje i razvoj infrastrukture ostaje na vrhu liste klupskih prioriteta – navedeno je u klupskom saopštenju.

Sada ostaje da u klubu porade na jačanju samog tima, koji bi trebao igrati na tom istom stadionu, jer badava tolika ulaganja, ali sportski sektor ne prati sve adekvatnim rezultatima.