Gorica je ostala u vrhu i to je najvažnije iz meča sa šamačkim Borcem, koji su u Šipovu pokazao kao čvrst rival (2:0), ali zahvaljujći prije svega individualnim kvalitetima pojedinaca domaćin je upisao tri važna boda.

Dvije majstorije Branka Pene, prvo u 61. minutu kada je glavom pogodio, a onda i u 85. minutu, kada je izašao sam ispred golmana Maslića, zaobišao ga i pospremio loptu u mrežu za konačnih 2:0

Prethodno je golman domaćina Radovan Ilić u 45. minutu promašio kazneni udarac, šutiravši traljavo po sredini gola, što golmanu šamčana nije bilo teško da zaustavi i uhvati loptu.

Sastav koji s klupe prevodi Duško Sakan na četvrtoj je poziciji sa 31. bodom, dok je Borac u donjem dijelu tabele, tačnije na 14. poziciji sa 16 bodova.

GORICA – BORAC ŠAMAC 2:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Peno (61), 2:0 Peno (85). Stadion: FK Gorica. Gledalaca: 150. Sudija: Bojan Tomić (Gradiška). Pomoćnici: Milan Radulović (Prnjavor) i Momčilo Pavlović (Gradiška). Delegat: Zoran Avramović (Kostajnica). Kontrolor: Branko Šipka (Prijedor). Žuti kartoni: Peno, Mitrić (Gorica), Ignjatović (Borac).

Gorica: Ilić, Peno, Gračanin, Mitrić, Pastir (od 63. Šobić), Malinović (od 89. Nerac), Jakešević (od 89. Rakita), Grahovac, Jakšić, Vučković, Jovičić (od 63. Prole).

Borac Šamac: Maslić, Sjenčić (od 87. Đurić), Petrović, Jaćimović, Popović, Ignjatović (od 74. Ćosović), Blagojević (od 87. Arsenić), Marčeta, Dakić, Mitrović, Bijelić.