Utakmica Progres – Bratstvo Kozarac, odigrana proteklog vikenda u Kneževu, u okviru regionalne lige grupa Zapad golmanu domaćeg sastava Ismailu Vrebcu (32) ostaće u sjećanju za cijeli čivot!

Tužna priča, sa srećnim krajem, u meču u kojem je bio samo jedan pobjednik, Ismail Vrebac!

Naime, početkom drugog poluvremena, prilikom jednog duela, Vrebac je ostao na zemlji. Uslijedili su dramatični minuti, vozilo Hitne pomoći odvezlo je Ismaila, a igrači poslije 12-ominutne pauze pod utiskom svega nastavili su utakmicu. A, Vrebac se bukvalno borio za život!

– Bio je prekid, ubačaj sa strane i krenuo sam da izađem na loptu, da je boksujem, i to je sve čega se sjećam. Budim se u Bolnici sav u krvi, i s povredama glave. Tek od saigrača sam kasnije čuo da su mu spašavali život na terenu, a kako sam čuo, baš je bila velika borba – priča za naš portal Ismail Vrabac, koji je do danas ležao u Bolnici u Jajcu, a sa terena je hitno prebačen u UKC Banjaluka.

U posjetu Ismailu Vrebcu stigla i delegacija FK Progres

– Slijedi kućna njega i dugotrajno mirovanje, ali nek se sve završilo dobro, pa izdržaću i to, valjda ću se vratiti na teren – kaže Vrebac, koji je rodom iz Jajca, branio je i u Hrvatskoj, a važi za velikog majstora malog fudbala, najboljeg igrača među golmanima, i sigurno najboljeg među policajcima, jer to mu je životna profesija.

U svakom slučaju, tužna priča, sa srećnim krajem, u meču u kojem je bio samo jedan pobjednik, Ismail Vrebac!